Udtalelser

Jeg kan til tider være meget ustruktureret og ufokuseret!! Det betyder bl.a. at jeg springer fra opgave til opgave. F.eks. ved at svare på mails, imens jeg sidder med et større oplæg eller præsentation.   Min disc-profil og mine karaktertræk er spot on :-) ! Til gengæld fortæller de også, at jeg bl.a. er idérig og beslutsom.

For at tage hånd om en af mine udfordringer, er jeg glad for, at jeg tilbage i juni via mit arbejde hos Carat Denmark , meldte mig på et "personligt effektiviseringskursus" hos NYE Visioner. Brugen af Outlook har givet mig nogle fantastiske værktøjer til at gøre mit arbejde mere struktureret og fokuseret. For mit arbejde betyder det at jeg:

(1) går hjem hvér dag med en indbakke i nul

(2) har mine arbejdsopgaver (to do's) samlet ét sted

(3) ser en uge frem for at sikre min tid og prioriteringer

(4) prioriterer de vigtigste opgaver på dagen For mig personligt betyder det: (1) mere ro, (2) bedre overblik, (3) tilpas struktur, uden at tingene   kommer for meget i kasser.

Hvis du, eller en du kender, håber på at arbejde mere effektivt, skabe bedre overblik , og få en mere struktureret arbejdsdag, så ta' fat i Nye Visioner - det er en god investering i dig eller din virksomhed.

En varm anbefaling her fra. 

Thomas Barker, Senior strategy - Creative, Social Tech & concept, Carat Denmark

 

”Nye Visioners koncept har haft en fantastisk betydning for mig personligt og også for rigtig mange af vores medarbejdere. Jeg fandt mig selv i en situation hvor jeg var stresset, ufokuseret, og hvor jeg ikke performede på det niveau, jeg vidste, jeg var i stand til. Ved at bruge Nye Visoners idéer og koncepter fik jeg en helt anderledes kontrol over min tid, mine prioriteter og aktiviteter. Jeg fik langt mere overblik og blev derfor også mere strategisk i min tankegang og måde at agere og lede på. Da mine omgivelser som familie, medarbejdere og andre tog notits af dette, bestemte jeg mig for at bringe Nye Visioners konsulenter til USA og arbejde med alle vores ledere. Det har jeg aldrig fortrudt.”

Ulf Hahnemann, CHRO, MAERSK, Transport & Logistic

NYE Visioner har været i USA og Canada og træne 150-200 af Ulf’s medarbejdere.

 

”Bogen er efter min mening et must for enhver leder i dag. Bogen er lettilgængelig, men samtidig orienteret mod at få implementeret en række simple værktøjer og arbejdsrutiner i hverdagen. Jeg er ikke i tvivl om, det har betydet en væsentlig forskel i såvel mit arbejdsliv som privatliv – ikke mindst at skabe den rigtige balance. Jeg er overbevist om, at de medarbejdere, jeg arbejder tæt sammen med, oplever - med disse vaner og værktøjer i baggagen – et overblik, prioritering og struktur, som skaber en helt naturlig ro i hverdagen. Du vil opleve en reel forskel efter kort tid.” 
Bjørn Winkler Jakobsen, partner og indehaver hos Deloitte 

NYE Visioner har gennem 10 år trænet 1700-1800 Deloitte-medarbejdere i at arbejde mere effektivt.

 

”Jeg bruger selv principperne og har haft mange medarbejdere igennem. Det har været med til, at styrke min karriere og mange andres. Det er min påstand, at hvis man tager kurset, så kan man med en minimal investering opnå store resultater. Mere overskud på arbejde mere overskud derhjemme. Der er styr på tingene, du er på forkant og lader dig ikke slå ud af ad hoc-opgaverne. Du bliver mere effektiv, og ligeså vigtigt, omverden opfatter dig mere effektiv, hvis du implementerer principperne. Personlig planlægning og effektivitet – fordi du ikke har råd til at lade være.” 
ALLAN AUNING, CFO, DANSKE SPIL A/S

 

”Det er til dato det bedste og mest brugbare kursus, jeg har været på!”

Mette Rask Andersen, PA to EVP of Supply Operations, Novozymes

NYE Visioner har gennem 10 år trænet 700-800 Novozymes-medarbejdere i at arbejde mere effektivt.