Kurser i effektive møder og dygtig mødeledelse

Måske kender du det. Mødeagendaen blev sendt ud dagen inden mødet. Langt fra så gennembearbejdet som du kunne ønske dig. På mødet bliver der givet en masse informationer, der diskuteres i mange retninger uden struktur og uden at der tages konkrete beslutninger. Efter mødet er der ingen som rigtigt ved, hvad der skal ske eller hvad der er aftalt.

Du går til mange møder, og der er ikke mange ledige stunder i dagens løb, hvor du kan være tilgængelig for dine medarbejdere, har tid til mailbehandling, eller måske tid til at løse nogle af de opgaver som du har påtaget dig på dine møder. Forberedelsen til de fleste møder er halvgjort. Du ved egentlig godt at den er gal, men hvad skal du gøre for at ændre dine arbejdsvaner?

Men sådan behøver det ikke at være! Der er mange ting du kan gøre for at ændre på din arbejdssituation.

På dette kursus lærer du

  • At mødeledelse er et håndværk som skal læres. Vi giver dig en række konkrete værktøjer som gør dig til en bedre og mere effektiv mødeleder.
  • Hvad du som mødeleder har ansvaret for - før, under og efter mødet.
  • At udfærdige en ny og anderledes dagsorden som skaber resultater og fremdrift i forlængelse af dine møder. Og som ”tvinger” mødedeltagerne til at komme forberedte.
  • Ændres til At forberede dig systematisk til dine møder - så du bedre forberedt til dine møder, MEN på kortere tid.
  • At håndtere forskellige mødetyper.
  • At møder skal prioriteres.
  • At anvende dynamiske mødenoter så du ikke glemmer at udføre det som blev aftalt på mødet, og så du kan fastholde øvrige deltager på de aftaler som er indgået.
  • At anvende en lang række værktøjer og metoder, til at skabe bedre resultater på dine møder.

Du sparer meget tid hver dag, hvis du lærer at arbejde mere effektivt. Du kan leverer bedre resultater, når du har styr på dine møder. Det lærer vi dig på vores træningsforløb.

Vi sætter ind lige præcis dér, hvor der er brug for den nødvendige adfærdsændring, og slipper dig først, når tingene er implementeret og fungerer.

De konkrete metoder er baseret på mange års erfaring, med at lære den enkelte medarbejder at arbejde effektivt - det virker! Vi garanterer væsentligt bedre og mere udbytterige møder.

Der bliver udleveret en lang række værktøjer og metoder, der kan anvendes fra dag 1. Om du vælger et kort, et længere eller et individuelt træningsforløb, er der løbende opfølgning.