Kontakt os for at høre mere

Alle partnere i NYE Visioner har en lang ledelses- og undervisningserfaring fra mange forskellige virksomheder. Vi har mange års erfaring i at udvikle og træne medarbejdere og ledere til at blive mere effektive og dygtigere til at holde effektive møder.

Søren Dybdal

Ejer, Partner og Cheftræner

Ejer og stifter af NYE Visioner. Søren har trænet mere end 10.000 kursister siden 1999. Forfatter til bøgerne ”Få styr på tingene – og bliv mere effektiv” og ”Effektive møder og dygtig mødeledelse”. Søren har skrevet et utal af artikler om personlig effektivitet. Søren er en meget benyttet foredragsholder. Kunder og samarbejdspartnere beskriver Søren som en inspirerende person med masser af dynamik og gennemslagskraft. Læg dertil et forrygende engagement.


Mobil 28342809
sdybdal@nyevisioner.dk

Michael Thygesen

Direktør og Cheftræner

Arbejdet som salgsdirektør hos Eniro og Hartmanns. Mange års erfaring som kundeservicedirektør i Telenor og debitel. Mere end 20 års erfaring i ledelse, driftsoptimering, effektivisering og mødeledelse. Er af kunder og kolleger beskrevet som en dynamisk, effektiv og inspirerende person, der har styr på sine ting og når målene. Har god gennemslagskraft.


Mobil 52505490
mt@nyevisioner.dk

Pia Valsted

Partner og Cheftræner Jylland/Fyn

Pia har stor undervisningserfaring, og har i mange år arbejdet med personlig planlægning og effektivitet, herunder optimering af møder. Hun er drevet af resultater, og har et stort fokus på, at få tingene til at ske – samtidig har Pia en evne til at se løsninger, så hun sikrer kunderne kommer i mål.


Mobil 20297472
pva@nyevisioner.dk

Pia Ulsing

Partner og Ekspert i stressforebyggelse

Pia har en solid erfaring fra 22 år i Novo Nordisk og Novozymes hvor hun i alle årene har arbejdet med kompetenceudvikling af medarbejdere og ledere. Pia er en erfaren underviser og har gennem flere år undervist i personlig effektivitet både i Danmark og rundt omkring i verden. Pia er endvidere ekspert i stressforebyggelse og er medforfatter på bogen "Vejen ud af arbejdsrelateret stress". Pia beskrives som en dygtig og kompetent underviser, som udstråler passion, en god portion humor og stort engagement.


Mobil 42401599
pu@nyevisioner.dk

Jens Dahlsgaard

Senior Partner og Cheftræner

Jens har været filialdirektør i Nordea i mange år, og ved at dårlig eksekvering og planlægning koster. Han har derfor stor erfaring i at sætte fokus på planlægning og prioritering. Han har undervist mange år i personlig planlægning og effektivitet, i både ind- og udland. Jens energiniveau er højt, og han beskrives som engageret, inspirerende og tillidsfuld i sin tilgang til mennesker. Jens kan via sin coachende og anerkende personlighed flytte medarbejdere og han elsker at give og modtage fagligt udviklende feedback.


Mobil 61220915
jd@nyevisioner.dk

David Munk Møller

Partner og Cheftræner

David har mange års praktisk erfaring med både produktionsoptimering, Lean og personlig effektivitet. Han beskrives som en dygtig, indlevende og engageret underviser, som altid holder et højt fagligt niveau, og er meget målrettet. David er drevet af et stort ønske om at hjælpe andre og gøre en positiv forskel i deres hverdag.


Mobil 26154005
dmm@nyevisioner.dk

Anette Obenhausen

Partner og Cheftræner

Anette har solid HR og ledererfaring indenfor luftfart, som spænder fra rekruttering, træning og personlig udvikling til leder sparring og vejledning. Hun har stor undervisningserfaring indenfor personlig effektivitet og optimering af personlige arbejdsprocesser på alle organisatoriske niveauer, både internationalt og i DK. Anette besidder en forretningsorienteret tankegang og ambitiøs i forhold til at nå målet. Er kendt for sine stærke formidlingsevner, veludviklede menneskekundskaber og empati, samt en stor interesse for IT og gadgets.


Mobil 26181017
ao@nyevisioner.dk

Jette Lunddal Larsen

Partner og Cheftræner

Jette har mere end 10 års erfaring som underviser i personlig planlægning og effektivitet, og hun har undervist på alle niveauer af organisationer, samt undervist i både Danmark og udlandet Hun er god til at analysere medarbejdernes behov og udfordringer, og ud fra det sammensætte den rette løsning. Desuden er hun særlig god til at formidle og forankre teori i ”øjenhøjde”. Jette beskrives som en energisk og kompetent underviser med et glimt i øjet.


Mobil 61552538
jll@nyevisioner.dk